fredag 21 januari 2011

Helena Bergström vs. allt och alla

Det är ju inte klokt vad vissa människor kan reta upp sig... Världen innehåller bevisligen en hel del problem. Krig, svält, klimathot.. och så att Guldbaggejuryn mobbar Colin Nutley. Allvarligt. Det är ju pinsamt hur man kan stå och gnälla om att man inte får priset. Paret Bergsträm/Nutley bör vara glada över att den senare fortfarande får ekonomiskt stöd efter att ha gjort den ena pajasrullen efter den andra - Heartbreak Hotel var bland det ytligaste och töntigaste jag sett, Gossip något bättre men ändå en katastrof med tanke på att så gott som varenda stor svensk skådespelerska ställde upp på eländet. Och då har jag inte ens nämnt Angel, vars enda tänkbara konkurrent bland svenska misslyckanden måste vara Hoberts Tre solar.

Helena Bergström borde ta tillvara på den talang hon har, satsa mer på sina egna regiprojekt som utan att hålla någon toppklass ändå varit ljusår bättre än makens, och framför allt, sluta bete sig som någon jäkla crybaby. Det räcker att hon gråter sig halvt fördärvad i varenda film hon är med i...

1 kommentar:

Linda sa...

Men kåt på uppmärksamhet som hon är kunde hon ju inte dissa festen och all gratismat, dessutom fick hon ett pris till slut. Slipper vi gnället ett tag nu tro? De kan fylla sidorna med ridsport istället! ;-)