måndag 4 oktober 2010

Dagens sanning

"Mona Sahlin (S), som pikant nog tjänstgjorde som ålderspresident under valet av talman, har gått från oklarhet till oklarhet sedan valnatten. Hon framstår som en usel förlorare, som djupt förvirrad i fråga om hur hon vill tackla SD och som oförmögen att kalibrera en konstruktiv - varken totalt konfrontativ eller eftergiven - oppositionspolitik. Om hon har statsmannakvaliteter döljer hon det väl."

Här slår Expressens ledarredaktion huvudet på spiken. Mona Sahlin och hennes vänstersoppa bestående av ett stycke kommunist kryddad med riklig dubbelmoral och två knippen förbannat jäkla miljöpartistiskt ogräs är på god väg att bli ett större hot mot det här landet än SD.

Jag vet, jag är otroligt onyanserad, men jag blir så trött. Mona Sahlins enda vilja med sitt förslag till talman var så stört uppenbart; få SD att rösta på Alliansens kandidat. Få det att se ut som att Alliansen tog stöd av SD. Stå och skrik om att det minsann var detta hon sa hela tiden, att Alliansen minsann tänkte ta stöd av rasister. Alltså, vad vill kvinnan egentligen? Vad är hennes definition av att "ta ansvar"? Tycker hon på allvar att Fredrik Reinfeldt ska gå till henne och låta henne få igenom alla sina knäppa idéer, så att vänsterröran får makten TROTS att de led ett historiskt nederlag och hennes eget parti lyckades göra sitt sämsta val någonsin? Alltså, människan måste totalt sakna samvete och självinsikt, annars skulle hon inte orka se sig själv i spegeln varje morgon.

Det är tur för Mona att SD kom in i riksdagen och att (S) lider total brist på kompetenta partiledarkandidater, annars skulle hon redan vara ett minne blott. Mona Sahlin, det ultimata beviset på att kvotering inte är något positivt. Mona, gör oss alla en tjänst och avgå. Och ta gärna dina rödgröna kompisar med dig. Jag tycker på riktigt att det är synd om folk som felaktigt blivit utförsäkrade, och de stackarna förtjänar verkligen att några mer kompetenta personer för deras talan. Gör landet en stor tjänst och bara AVGÅ!!

1 kommentar:

Linda sa...

Det är så härligt att du är knallblå Cricce! <3