måndag 28 maj 2007

2 veckor kvar

Till det efterlängtade sommarlovet! Har dessvärre inte fått tag på något sommarjobb (har väl ärligt talat inte jobbat ihjäl mig för att hitta något heller) så det blir att leva FATTIGT hela sommaren! Nåja, finns väl lite besparingar, så något kul har man råd med. Pocketböcker på CDON är ju inte direkt dyra...

Dock 2 händelserika veckor kvar innan man kan kasta in skolböckerna för den här gången! 3:ornas drakbåtsrodd på fredag, HEJA S04! (Är man sam:are så är man). Nationaldag nästa onsdag, som ska tillbringas på Plattan i en tidigare nämnd demonstration mot rasism. Nästa torsdag tar 3:orna studenten vilket innebär en föredömligt kort dag och nästa fredag tar jag antagligen LEDIGT (Första frånvaron på hela läsåret!) från Klassens dag för att vara med när Li tar studenten. 2 prov och några andra arbeten måste också göras innan lovet. Men det går fort nu, om nu bara vädret vill stabilisera sig lite samtidigt som Don ordnar vår sida så LEKER LIVET.

Smolket i glädjebägaren är dock att Romas säsong är över, och nu väntar 4 månaders pina i väntan på mina älsklingar igen. Säsongen i Spanien är dock inte riktigt över än och det absolut viktigaste, tätt följt av att Barca vinner, är att Ruud i Real inte gör mer än 2 mål. Lyckas (eller misslyckas..) han med det står nämligen min älskling, Francesco Totti, som vinnare av Guldskon - Europas bästa målskytt!

Inga kommentarer: