tisdag 15 december 2009

Just another day

Mindre lyckad dag so far. Inga stora katastrofer, bara smådetaljer som gör att jag blir irriterad. Råkade somna om efter att ha stängt av båda väckarklockorna, så fick äta frukost snabbt. Glömmer nästan lagboken (!!!). Väl på Centralen går påsen med lagboken i sönder, varpå lagboken såklart åker ut just i trappan med 100 000 pendlare. På uni hände förvisso inga större katastrofer. Alltid något. Pendla hem däremot mindre kul. Först kutar jag som en galning uppför trapporna för att hinna med tåget (värsta jag vet att stå och vänta i 14 minuter och 50 sekunder), bara för att upptäcka att tåget iaf är försenat. Tack SL för att ni skriver det på tavlorna vid ringen. Amatörer. När jag väl var på Östertälje upptäcker jag att det bokstavligt talat står säkert 60 äckliga små barn på hållplatser. Eller står och står - dom springer runt och kastar snöbollar, och träffar MIG! Puckoungar. Kassa lärare som inte håller koll på snorungarna. Inne på bussen - naturligtvis smockfullt, och varken ungarna eller deras lärare fattar att man kanske ska AKTA SIG när folk ska gå av. Seriöst, varför kan dom inte dela upp klasserna så dom åker med olika bussar?

Nu är jag iaf hemma och har tagit jullov. PM:et, om testamentstolkning, lämnades in idag. Jag borde kanske ha skrivit bättre, och kan ha missat några smådetaljer i formalian, men jag orkade inte mer. Någonstans får man dra gränsen. Nu ska jag försöka läsa lite dagarna innan helgen, därefter får det bli en dryg veckas lugn innan det är dags att verkligen tentaplugga. Älska livet.

4 kommentarer:

Tove sa...

OH NO LAGBOKEN XOXOOOO!!!½!"

puss på dig :) tagga spelkväll den 22... tagga jul/lov :) lycka till med allt.

Linda sa...

Gud vad skönt med lov! Själv får man slita hela julen (ganska mycket lediga dagar ändå iofs) eftersom semesterdagarna ska sparas till Thailand! :)

Christine sa...

Ja fy Linda, hemskt att jobba! ÄNNU hemskare att behöva åka till THAILAND! Jag lider med dig! ;O

Linda sa...

Hemskt vet jag inte, men det är roligare att vara ledig. ;)