torsdag 31 december 2009

Makes the end, of a decade...

Så var det då dags att sätta punkt för 00-talet, 2000-talets första decennium! Nu är det förvisso 22 timmar kvar, men idag kommer jag troligen vara på tok för upptagen för att hinna blogga. Först ska det naturligtvis sovas en stund (ja, jag har vänt upp och ner på dygnet...), sedan ska det ut och handlas och lagas middag, för vid fem kommer Tove och Kajsa hit för en liten middag! Trerätters ska det bli, och så lite Grevinnan och betjänten på det - sen bär det av in mot stan! Största delen av musikalgänget är tänkt att sammanstråla på Skansen för att skåla in det nya året. Av någon anledning känns det som att det blir helt rätt människor att fira med. På gott och ont kan man väl lugnt säga att 2009 inneburit en viss förändring i min umgängeskrets. Hösten har varit totalt underbar med Primadonnor, The Helg och Jane Eyre med musikalarna, och diverse spelkvällar med gamla samgänget (förstärkt med urnaturaren Tove, till fleras glädje!). Så lättad att jag inte tappat kontakten med gamla S06:are!

2009 får väl annars ses som ett mycket lyckat år, och det bör på sedvanligt sätt sammanfattas med en liten lista över årets...

Framgång: 20,0. Tre år av blod, svett, tårar och hejdundrande mycket glädje på StaR kunde inte fått en bättre avslutning.

Helg: Sa någon The Helg? Helgen som hade allt och lite till!

Donnan: "Jag skulle ha varit med i det här numret, men jag svalde bollen". Kanske börjar hon bli galen...Meryl ursäktar säkert.

Totti: Comebacken mot Napoli. 1,5 månads frånvaro, utdömd, "börjar bli gammal...". Svaret: hattrick. Åh snälla, fortsätt bara gnälla på honom, alla människor med mindervärdskomplex. Ni kommer ändå aldrig få en tiondel av den kärlek, framgång och rikedom Totti fått.

Lästa bok: Jane Eyre.

Sedda Dramatenpjäs: Jane Eyre.

Coolaste kvinna: Jane Eyre.

Coolaste man: Hah! Försök inte - Francesco Totti såklart!

Blogg: Julias, för tusan. Roma, snygga bilder, känslosamma videos, och en stor portion humor - vad mer kan man rimligen behöva?

Show: PrimaDONNOR. Visst, det var inte Mamma Mia, men herregud vad kul den var!

Musikalupptäckt: Next to Normal. Tack Annika!

Lag: Roma är alltid Roma, men vad gäller framgång och storseger så är lag C i en klass för sig. Vem trodde att humanisten Cissi hade sådana kunskaper om bibeln?

Lag 2: Lag Oäv. Dom hade kanske inte så många rätt, men i att locka fram skratt var dom i särklass bäst.

TP-runda: Tja Tove, vad ska vi säga? Vi kom, vi såg, vi segrade, kanske.

Till sist - gott nytt år, för tusan!!

1 kommentar:

Julia sa...

Åh vad glad jag blir :D taack!

GOTT NYTT ÅR :D!