tisdag 31 juli 2007

Hipp Hipp HURRA!

För Kristian fyller 20 år idag! Grattis! <3

Och vid närmare eftertanke är det ju Harry Potters födelsedag också! Det är liite coolt att Kristian är född samma datum och månad som vår favorit-hjälte! För att hylla HP kommer här lite HP-relaterade frågor som jag snodde från Molties bilddagbok.

*Vilket elevhem vill du vara i på Hogwarts? Gryffindor såklart! Nästan alla mina favvo-karaktärer tillhörde Gryff, dom har snyggast färger (samma som Roma!) och förstår sig på mod och lojalitet! Dessutom är dom grymmast på quidditch *sportnörd*.

*Vilket elevhem tror du att du skulle hamna i, i en riktig sortering? Uhf. Alla test jag gör säger Gryffindor men Raw och Huff är alltid precis efter. Jag tror att hatten skulle ha enorma problem med mig faktiskt.. men okej, Raw går bort eftersom jag aldrig skulle orka med gåtorna man måste lösa för att komma in i uppehållsrummet. Men jag är rätt smart ibland så jag har en del Raw i mig ändå... och jag värdesätter vänskap och lojalitet som Hufflarna och jag tror att jag är rätt modig när det verkligen krävs. Och eftersom hatten skulle ha svårt att bestämma sig blir mitt eget val den avgörande faktorn, och därför hamnar jag i Gryffindor.

*Vilken form skulle din patronus anta?

En hund såklart. Titti liksom <3

*Vilken skepnad tar en boggart inför dig?

Svårt, svårt.. men antagligen Francesco Totti iförd en Juventus-tröja *rysa vid blotta tanken*.

*Vilket ämne skulle vara ditt favoritämne på Hogwarts?

Det här blir bara värre och värre. Ärligt talat, jag skulle älska allt utom Divination (håller helt med Hermione i denna fråga, jäkla flum-ämne). Men som den sanna Gryffare jag anser mig vara får jag säga DADA och Transfiguration.

*Vad skulle din amortentia dofta av?

Doften av ÄKTA Italiensk glass från en söt liten piazza, blandat med gräsdoften från Olimpico och the love of my life :)

*Skulle du sakna något på Hogwarts?

Alltså. Fotboll? Såklaart. Vissa tekniska grejer ja, men alltså... inget som jag inte med glädje skulle offra för att få gå på Hogwarts. Titti skulle vara jobbigt att åka ifrån, men annars, inga problem.

*Padda, katt eller uggla? Jag har alltid stört mig på denna uppenbara diskriminering av hundar! Men lätt en UGGLA av dom där alternativen.. både gulliga och användbara. Visst katter kan vara söta men vad har man för användning av dom på Hoggy liksom, husalferna håller väl borta råttorna? (Btw hur kunde Ron få ta med sig Peter/Scabbers till Hog om man bara fick ha med sin en padda, katt eller uggla?). Och alltså allvarligt, vem tusan vill ha en padda?

UTMANA TRE PERSONER OCH FÅ REDA PÅ DERAS HOGWARTS-SECRETS.

Okej, jag utmanar TOVE, OLLE, FRIDA OCH ALLA SOM KÄNNER FÖR ATT ANTA UTMANINGEN!

In loving memories!

1 kommentar:

Anonym sa...

enf, bfurv hg mpsyowos i cfezj.
mmbk gqybjmnt z rp n!
ygv hot porn
, bcvl md jo e aiuw b.
tqdwpj lixfit bqob a aedb. bjp, free xxx games
, tpyi l lsiyoovx x hurswq wx mlgf ttp.

dyg ie saw.