tisdag 15 juli 2008

I can't count all the times that I cried over you

Tänkte ge en liten sammanfattning av Oxford för dom som är intresserade. Vill ni veta mer får ni fråga.

Bästa platserna:

* Christchurch College!! Platsen där scenerna från Stora Salen spelats in var hur ballt som helst att se. Innehöll även en magnifik katedral, helt klart bästa besöket.
* Brighton! Jättevacker stad, the Pier var cool och Royal Pavilion helt magnifikt.
* Stratford-upon-Avon. Shakespeare... <3. På grund av bedrövlig EF-planering var vi bara där en och en halv timme, men tack vare promenader i snabb takt hann vi se hans birthplace, memorial och grav.

Bästa HP-flummet:

* Bezoar, Puking Pastilles och Nosebleed Nougat i ett first aid-kit.
* HP-Hangman
* Klappa HP-böckerna i X antal bokhandlar.
* Analyser av Sirius Black och Remus Lupin (EJ Sirius/Remus) halv två på natten när vi skulle upp sex på morgonen.

Hatobjekt: Spanisarna. De var aldrig i tid, utan kom ca 20 minuter för sent, och endast för att meddela att de iaf inte skulle med på aktuell aktivitet. Tove vill nog skjuta in vår ledare Amy här också, eftersom människan var jävligt dryg typ "Sverige och Norge är typ samma sak", "Sverige har inget förutom IKEA". Vi bara VA?? Förlåt, men vi har typ ett fotbollslandslag som till skillnad från vissa andra lyckades kvala in till EM, ett hockeylandslag som tillhör de bästa i världen, ett slott som har fler rum än Buckingham Palace, och vi har ABBA (aka nationens stolthet).

Största skratt: Måste nog vara när vår franska ledare Melanie sjöng "Bä bä vita lamm" på norska. Vilket hände ett antal gånger. Hon var charmig!

Roligaste aktivitet: Puntingen ligger nära till hans, helt klart. Vi racade mot spanjorerna, vilket gick finfint. "Viva Suecia, vamos a ganar!", "Viva Suecia, hemos ganado!"

Mest meninglösa: Besöket på Museum of Modern Arts. Hela museet var ett enda stort skämt.

Bästa film: Saw II, III och IV hemma hos värdfamiljen till trots, inget slår Mamma Mia!

3 kommentarer:

Caroline sa...

spanjorer ÄR sega. tror de lever efter "fint folk kommer sent"-principen för spanjorerna som var med när vi var i prag var också sena hela tiden. shame on spanjorer.

det låter som du hade det bra iallafall. good for you :D jag har velat åka på språkresa sen jag var typ 13 men aldrig haft råd :(

Anonym sa...

Det låter kul det där!

Välkommen hem! :)

Anonym sa...

<3333