tisdag 2 mars 2010

Witches of OS

Jag vet, jag sa att det inte skulle bli en curlingblogg det här, men nu är läget som det är! Jag och mina vänner Tove och Li har dragit igång en hårdsatsning för att säkra återväxten inom damcurlingen. Vi har skapat laget Witches of OS (hyllning till vårt förflutna som quidditchlag+likhet med the Wizard of Oz+OS-satsning!) och vårt mål är OS-guld 2018! Åtta år går snabbt, kan tyckas vara en liten tid för att bli bäst i världen, men med låg målsättning kan man heller aldrig klättra riktigt högt! Dessutom vet vi att vi har en bra utgångspunkt i och med att vi känner varandra sen ett antal år tillbaka och vet att vi trivs ihop! För de som ännu inte gjort det så är ni varmt välkomna att joina vår fanpage på Facebook - sök bara på Witches of OS! Laget är anmält till en nybörjarkurs och går på is redan på måndag (8/3).

Jag och Li kände att det var viktigt att hylla de curlingspelare som är bäst i världen just nu, och därför begav vi oss imorse till Arlanda för att ta emot lag Anette Norberg! Eller lag och lag...det är väl knappast någon hemlighet att vi mest var ute efter Eva Lund. Stor succé blev det iaf - vi fick röra Anna respektive Evas guldmedaljer!! Kunde laget fått en bättre start - guldkänsla redan innan vi äntrat isen - jag tvivlar!



På bilden - Blivande olympiamästare 1, tvåfaldig olympiamästare, blivande olympiamästare 2, samt random radioreporter som visst också vill vara med i stjärngänget!

4 kommentarer:

Witches of OS sa...

GO GO GO hahahahhahaa
(VI KAN SKAPA EN SÄRSKILT oj caps särskild woos-blogg? :D)

Christine sa...

Hahah ja men den borde vara en del av hemsidan egentligen! Folk tycker det är för jobbigt med massa olika sidor!

Tove sa...

men vi har ju ingen hemsida ännu! men sen såklart den ska vara det.

Christine sa...

Hahahah nej vi måste skapa en hemsida! Fast det kanske ska vänta till efter säsongens slut..gaah varför fixar dom inte is i hallarna under sommaren, man ska väl inte behöva öva fys i 4 månader!