torsdag 28 augusti 2008

Harry Potter/Sky

Hahahaha. Har just haft en helt störd konversation med min bästa vän. Diskuterade Mamma Mia-boomen och att det uppkommit fanfiction runt den, när denna söta lilla människa plötsligt säger att hon "slashar Harry och Sky". Av okänd anledning tolkar jag Harry som Harry Potter och inte som Harry Bright aka Headbanger. Ledde till en helt störd konversation där jag för en kort stund befarade att Tove fått för sig att Dominic Cooper (killen som spelar Sky) och Daniel Radcliffe haft en affär med varandra. Det hon egentligen fick för sig var att Dominic och Colin Firth hade en affär med varandra. Sjukt förvirrande och många skratt innan vi till slut fattade vad den andra menade. Kommunikation är inte alltid det lättaste...

Vill passa på att gratulera Li som fyller 20 idag! En liten artikel om Li, denna underbara människa, kan ni läsa här.

Ska även gratulera Laptop-Tobbe, eller kanske Rally-Tobbe, som idag tog körkort! Folk i Södertälje med omnejd, var extra försiktiga på vägarna framöver!

Idag har jag även passat på att se Legally Blonde - the Musical, efter ett tips från Cissi. Den var faktiskt över förväntan, riktigt rolig (liksom filmen) och en del ganska bra musik. Alltid kul med positiva överraskningar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken rolig artikel om Li :) visste inte att hon gick Tessin, Gunnels syster jobbar där^^