tisdag 8 januari 2008

One day done...and a hell a lot to go..

Wotcher!

Så har man överlevt första skoldagen av den nya terminen. Engelskan slog nytt rekord i att gå segt, och det säger inte lite. Fruktansvärt, höll på att somna av tristess. Viss förbättring på matten. Spanskan var ungefär så bra den kunde bli - filmtajm! Var inte helt fel. Filmen (Como agua para chocolate) var väl inte direkt det bästa man har sett, men det funkade. Avslutade dagen med en halvtids-utvärdering på UF-timmen, som faktiskt var rätt nyttig och givande att göra.

Känner mig dessutom oerhört duktig - har gjort nästan hela delårsrapporten. Resultat och balansräkningen är gjord (allt stämmer!!) och har egentligen bara kvar att skriva lite kommentarer på en del siffror (så fruktansvärt trist så jag tänker inte tråka ut er med det i denna fruktansvärt humoristiska blogg). STOLT! Håller alltså mitt löfte om att göra allt snabbt och effektivt hitills. Mycket bra.

Oerhört trött nu, förstår inte riktigt varför. Sov ändå typ 6 timmar i går natt. Ska nog ta och krypa ner med en bra bok och längta tills engelskaprovet i morgon är avklarat. Har jättepanik och ångest för reading-delarna är alltid helt jävla sjuka. Hatar dom.

In loving memories...

Inga kommentarer: