onsdag 28 maj 2008

Calcio!!

Idag har jag och Sandra med gemensamma ansträngningar lyckats övertala Tobias och Evelina om att dom visst vill med och spela fotboll på Gärdet den 10 juni (tack för hjälpen Sandra <3). Detta innebär att vi nu är 12 personer som säkert kommer! Är aspepped, både för själva träffen och för EM i helhet!

Alla som vill får komma på träffen, alla personer från dom med total avsaknad av bollkänsla till Francesco Totti är varmt välkomna. Nedan följer praktisk information - har ni frågor är det bara att kommentera i bloggen, på bdb ("cricce" eller "slytherinpride" är det ni ska prata med) etc. etc.

DATUM: 10 juni
PLATS: Gärdet i Stockholm.
TIDER: 15.30 - Samling på Plattan. 16.00 - Beräknad ankomst till Gärdet, se till att vara där då om ni inte kommer till Plattan (OBS! Om ni anmält er till träffen men åker direkt till Gärdet måste ni säga till om detta så vi inte står och väntar på Plattan. Se även till att ni har mitt och/eller Lis mobilnummer). Ca 18.30 - Avfärd från Gärdet. 20.45 - Avspark Sverige-Grekland.

REGLER!

Som första (och viktigaste regeln för oss) vill vi säga att detta ska vara en riktigt trevlig och rolig dag för alla. Vi ser det därför som väldigt viktigt att alla känner sig välkomna. Därför kommer VI bestämma lagen när vi spelar. Vi vill inte att det ska bli så att ett kompisgäng kommer dit, kräver att få spela ihop och sedan blir kanske fem personer ”över” för att de inte gjort upp något lag i förväg. Det är inte meningen med det här. Känner man att man absolut inte kan spela fotboll om man inte får vara i samma lag som alla sina kompisar så behöver man faktiskt inte komma. Vi kan alla ha roligt tillsammans ändå, eller hur? Och det känns så tråkigt om folk ska avskräckas att komma för att de inte har massa vänner som vill vara i ett redan förbestämt lag. Vi bestämmer lag när vi kommer dit och vi hoppas folk blir nöjda ändå!

Sedan har vi valt att plocka bort offside-regeln (för den är svår att hålla koll på) men det vore kul om inte lagen hade någon som stod och fiskade hela tiden, för det blir ju lite tråkigt. Men detta löser sig!

INGA dobbskor. Det är inte tillåtet på gräs i riktiga fotbollsmatcher och kan innebära livsfara då jag tvivlar på att någon kommer ha benskydd på sig. Så INGA dobbskor.I övrigt gäller fotbollsregler. Inga tacklingar förutom axel mot axel, inga tröjdragningar och det handlar om att sparka på bollen, inte sparka sönder motståndarens knän eller åstadkomma så mycket skada som möjligt.

I övrigt vill vi också säga att vi tycker att vi (som planerar träffen) har rätt att säga när folk går över gränsen. (och vi ska försöka att inte vara så extrema tävlingsmänniskor som vi båda ändå är…)

Hoppas alla är nöjda :D Vi ses där!

Inga kommentarer: